Kompletta lösningar inom lyftteknik

JJ Gruppen är en koncern med stor, samlad erfarenhet när det gäller att dimensionera, leverera och underhålla kostnadseffektiva och säkra lyftlösningar.

Det innebär att vi kan erbjuda alltifrån serietillverkade, standardiserade som specialanpassade, kompletta lyftsystem med underhållsservice för de flesta typer av materialflöden. Oavsett om det handlar om att lyfta och flytta tunga som lätta laster säkert, snabbt och med stor precision.

Driftsäkerhet, ergonomi och geografisk närvaro
Vi sätter effektivitet, driftsäkerhet och ergonomi främst och vår geografiska utbredning gör att vi finns nära dig. Vårt huvudkontor ligger i Kungsbacka utanför Göteborg, där Ingenjörsfirman Jan Johansson startade år 1981.
Vi vågar utlova en gedigen erfarenhet av lyftbranschen och att vi tekniskt som ekonomiskt kan optimera din lyftinvestering.
Vi bygger hela vår organisation på brett personal delägarskap då vi vet att detta ger dig en effektivitet i alla våra led från konsultarbetet, tillverkningen, leveransen och till underhållsarbetet. Du är i säkra händer.

JJ Gruppen är auktoriserad återförsäljare av ABUS Kransystem och REID Lifting.