Ett lyft för hela företaget.

Det är mycket som hänger på ett framgångsrikt lyft. Själva lyftutrustningen är bara en del av ekvationen. Det är lätt att glömma allt det som kommer före och efter. Allt som krävs för ett säkert och tryggt lyft.

JJ Gruppen finns till för att hjälpa dig från start till mål, i en obruten kedja. Det är en vision som ha växt fram allt sedan starten 1981 av Ingenjörsfirman Jan Johansson i Kungsbacka, till dagens mångfacetterade koncern.

Rent konkret kan det handla om att bidra med råd om material, flöden och maskinsäkerhet. Hitta de rätta dimensionerna när ett lyftsystem ska konstrueras samt beräkna livslängd på befintliga kranar. Hur man kan arbeta förebyggande med underhåll eller modernisera den nuvarande utrustningen på ditt företag. Vi hjälper även till med finansieringen av köpet.
 
Som du märker är det en hel del som behöver samordnas.
 

Att just kunna ta ett helhetsgrepp skiljer oss från andra aktörer. Vi är inte ett enda företag, utan en hel företagsgrupp, representerade i hela Sverige. Varje företag bidrar med sin unika kompetens. Vilket innebär att vi kan säkerställa just ert lyftbehov oavsett komplexitet, med hög servicegrad och en lokal förankring. 

 
Genom att dessutom erbjuda lyftteknik och produkter av högsta kvalitet har vi förhoppningsvis gjort valet extra enkelt.
Så även om kranarna är otroligt viktiga, är samarbetet minst lika viktigt. Om du frågar oss, börjar och slutar allt med rätt människor på rätt plats. Människor som kan sin sak, som bidrar med kloka råd och som lyssnar på just dina utmaningar i vardagen. Det är exakt den kultur som vi har odlat på JJ Gruppen under mer än 40 år. 
 
På så sätt erbjuder vi en helhetslösning för ett säkert och tryggt lyft.
 
För hela ditt företag.

HÖR AV DIG TILL OSS

Plocka upp luren eller skriv en rad för att komma igång.

Kan vi hjälpa till?

Lämna gärna ett meddelande så återkommer vi snarast.