Vi är JJ Gruppen

Ett lyft för hela företaget.

Det är mycket som hänger på ett framgångsrikt lyft. Själva lyftutrustningen är bara en del av ekvationen.
Det är lätt att glömma allt det som kommer före och efter. 
Allt som krävs för ett säkert och tryggt lyft.

JJ Gruppen finns till för att hjälpa dig från start till mål, i en obruten kedja. Det är en vision som ha växt fram allt sedan starten 1981 av Ingenjörsfirman Jan Johansson i Kungsbacka, till dagens mångfacetterade koncern.

jobba på JJ Gruppen

Karriär inom JJ Gruppen.

Sugen på ett lyft i din karriär? Med ett antal försäljnings- och serviceenheter runt om i Sverige har vi inte bara många olika spännande yrkesroller. Hos oss finns också möjligheten att utvecklas tillsammans med verksamheten.

Här hittar du oss.

JJ Gruppen är inte ett enda företag, utan en hel företagsgrupp, och varje företag i gruppen bidrar med unik kompetens. Tillsammans bildar alla företag varandra.

Vårt hållbarhetsansvar.

CERTIFIERINGAR

Så tycker våra kunder.

När man funnits så länge som JJ Gruppen har man hunnit hjälpa många kunder. Vad säger de egentligen om oss?

Aktuellt i JJ Gruppen

Aktuellt i JJ Gruppen.

Följ vad som händer hos oss. Allt från produktnyheter, kampanjerbjudanden, platsannonser till mycket annat spännande. Här hittar du också länkar till vår närvaro i sociala medier.

AUKTORISERADE ÅTERFÖRSÄLJARE AV ABUS KRANSYSTEM

JJ Gruppen startade redan 1981. Det är ett arv som vi är måna om att förvalta. Förutom nöjda kunder är vårt samarbete med världsledande tillverkaren ABUS Kransystem är ett av de främsta bevisen på att vi lyckas med det. 


JJ Gruppen och Carlhag är ABUS auktoriserade återförsäljare i Sverige med återförsäljaravtal. De är ekonomiskt granskade och godkända samt uppfyller ABUS  Kransystem ABs högt ställda krav på kvalitet inklusive ISO-certifiering.

Dessutom är all teknisk personal utbildad och godkänd enligt ABUS utbildningssystem. Säljteamet är utbildat och godkänt enligt ABUS säljutbildningssystem.

Kan vi hjälpa till?

Lämna gärna ett meddelande så återkommer vi snarast.